mandag den 22. januar 2018

Hvad er coaching?

Hvad er coaching?

Hvad er coaching?

Coaching er et regelmæssigt og løbende samarbejde – et partnerskab – hvor fokus er at hjælpe dig til at opnå mål, resultater og realisere drømme i dit private og professionelle liv. Via coachingprocessen opnår du en indre forankret klarhed og motivation til at gøre det, der er rigtigt for dig at gøre, for at opnå dine ønsker og forbedre dine kompetencer og livskvalitet. 

I coaching handler det udelukkende om dig og din succes. Du sætter dagsordenen med dine drømme, ønsker, tanker og følelser. Fokus er, hvad der virker for dig. 
Coaching handler om at gå på opdagelse, åbne udviklingsmuligheder og opnå virkningsfulde løsninger. 
Coaching leder til konkret handling, som flytter dig fra ønske til realiserede mål. 

Hvad gør coachen?

Coachen har ansvaret for udviklingen, strukturen og flowet i processen. 
Coachen stiller præcise og udfordrende spørgsmål, som får dig til at opdage nye veje til løsningen og målet. 
Coachen kan benytte interventioner i form af skemaer, modeller og eksperimenter til at perspektivere og til at skabe overblik og retning samt handlekraft. 
Coachen giver løbende feedback og sikre at processen giver mening og gør en forskel for dig på vej mod målet. 

Hvordan samarbejder vi?

Inden du indgår en aftale om et coachingforløb med os, tilbydes du et gratis og uforpligtende møde. Ring eller send en e-mail for at lave en aftale. 

Når du arbejder med en coach, indgår du et partnerskab om en proces, som løber over en kortere eller længere periode. Perioder på 3 til 6 måneder er typisk alt afhængig af det mål og resultat, som ønskes realiseret. 

Coachingen gennemføres fortrinsvis ved personligt møde af 1½ til 2 timers varighed eller på telefonen. Det personlige møde holdes typisk i et mødelokale hos dig/din virksomhed eller i vores lokaler. Telefoncoaching er et effektivt og fleksibelt alternativ til det personlige coachingmøde. 

I forbindelse med den første coachingsession, efter at du har besluttet dig for et coachingforløb hos os, aftales rammerne for forløbet. Din nuværende situation afdækkes og målet for coachingen identificeres og fastlægges. Opleves samarbejdet rigtigt for dig og coachen aftales næste møde, og vi indgår en aftale om coachingforløbet

Hvad er coaching?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bøger om coaching

SAGE Publications Coaching and Mentoring for Business. 'I like this book because it is a smooth read with a good critical and question...