mandag den 22. januar 2018

Udvikling af ledere og medarbejdere

Udvikling af ledere og medarbejdere 

Vi arbejder professionelt med coaching af ledere og medarbejdere i det private erhvervsliv og i offentlige institutioner. 

Et kærligt spark

Via højt kvalificeret coaching udvikler, inspirerer, motiverer, udfordrer og støtter vi ledere og medarbejdere, så de: 
  • Realiserer mål og ønsker. 
  • Opnår større selvindsigt og handlekraft. 
  • Udnytter deres potentiale fuldt ud. 
  • Styrker og udvikler deres kompetencer. 
  • Bliver mere ressourcefulde, tilfredse og sikre på sig selv. 
  • Opnår balance mellem privat- og arbejdsliv. 
  • Forbedrer evnen til at kommunikere og samarbejde effektivt. 
  • Prioriterer, fokuserer og handler virkningsfuldt mod det ønskede resultat. 

Du har svarene - vi stiller spørgsmålene

Vi styrker udvikling ved at skabe tilfredse, engagerede og velfungerende ledere, medarbejdere og teams. Det forbedrer relationerne, kommunikationen og samarbejdet i organisationen. Det igen mobiliserer handlekraft og frigiver ressourcer og det fører til resultater - der holder. 

Grundlæggende antagelser for vores coaching

- Forandring er uundgåelig og påvirker mennesker forskelligt

Al udvikling og forandring – af f.eks. visioner, strategi, teknologi og opgaveløsning – medfører fordele og ulemper for mennesker i organisationen. Store for nogen og små for andre. Ledere og medarbejdere engagerer sig gerne i udviklingen og forandringerne, især når de får mulighed for at tale om deres overvejelser og blive hørt. 

- Positiv tænkning fremkalder energi og fremmer udvikling

Det skaber mere energi og engagement at fokusere på det, der virker end at fokusere på fortidens fejl og fiaskoer. Udvikling fremmes ved at arbejde med alt det, mennesker kan, og vil i et fremadrettet perspektiv. Alle mennesker kan forandre sig og skabe glæde. Fiasko er alene en bedømmelse af kortsigtede resultater. Hvis du ikke har opnået dit mål, betyder det kun, at du ikke har opnået dit mål endnu. 

- Afstanden fra problem til løsning er ofte kortere end vi tror

Problemer er afhængige af øjnene, der ser. Ledere og medarbejdere opfatter ofte virkeligheden på mange forskellige måder. Ofte viser det sig, at de kan skabe ideer til løsning af problemet, når de får lejlighed til at tale med hinanden om deres opfattelser. 

- Handling skaber læring og læring skal skabes
   i den sammenhæng, hvori den skal bruges

Skal læring kunne anvendes konstruktivt, skal den skabes af de ledere og medarbejdere, som er ansvarlige for den fremtidige opgaveløsning. Derfor er førsteprioritet; coachingforløb, der fokuserer på leders og medarbejders egne erfaringer og udviklingsønsker og som fremmer kommunikation og relation i organisationen. 

- Mennesker har alle de redskaber og ressourcer de behøver

Der er ingen mennesker uden ressourcer, kun sindsstemninger uden ressourcer. Du gør det bedste du kan lige nu - men du kan sikkert blive endnu bedre. Vi handler, som om vores mentale billede af verden er virkeligheden. Vores mentale billeder kan imidlertid begrænse vores potentialer mere end de reelle begrænsninger, der er i omgivelserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bøger om coaching

SAGE Publications Coaching and Mentoring for Business. 'I like this book because it is a smooth read with a good critical and question...